• Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram Ads

Meta annoncering har revolutioneret måden, hvorpå e-commerce virksomheder når ud til deres kunder og skaber vækst. Med et stadig stigende antal brugere og avancerede målretningsmuligheder er Meta annoncering et uundværligt værktøj for at nå ud til potentielle kunder og øge salget.

En af de største fordele ved Meta annoncering i forhold til andre annonceringsplatforme er muligheden for at målrette annoncer præcist mod din ideelle kundegruppe. Meta’s omfattende dataindsamling giver dig mulighed for at målrette annoncer baseret på demografi, interesser, adfærd og meget mere. Dette sikrer, at dine annoncer når ud til de personer, der er mest sandsynlige for at være interesserede i dine produkter eller tjenester, hvilket resulterer i en højere konverteringsrate og et bedre afkast af din investering.

 

Hvorfor bruge Facebook & Instagram annoncering?

Makerz tilgang

Vi har en dyb forståelse for, hvordan Facebook annoncering fungerer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe skræddersyede, effektive kampagner, der leverer resultater. Vores ekspertise inden for håndtering, analyse og sparring gør os i stand til at hjælpe vores kunder med at navigere i den komplekse verden af Facebook annoncering og opnå succes.

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Facebook Ads

Instagram Ads

Messenger Ads

Virksomheder vi har hjulpet med at vækste

Vi kan hjælpe jer med en skræddersyet Meta strategi for at få mest ud af jeres ads-spend.

Vores framework for e-commerces

Step 1

En omfattende analyse af annonceringskontoen, sporing, ABC-analyse af produktkataloget, historiske data, konkurrenter og andre relevante faktorer.

Step 2

Tilrettelæggelse af en strategi for hurtige og lette gevinster (Vi er sikre på at finde mindst 1-2 forbedringer).

Step 3

Implementering og lancering af vores afprøvede e-com retargeting flow.

Step 4

Implementering og lancering af vores gennemtestede e-com prospektering-flow.

Step 5

Sikring af en annoncestruktur, der dækker hele salgstragten (full-funnel).

Step 6

Udvidelse af de bedst præsterende metrix på nationalt og/eller internationalt niveau. .

Med os på dit team får du:

E-commerce marketing specialister

Vi har en stor viden baseret på mere end 50 webshops, millioner af kroner brugt på Facebook & Instagram annoncer og strategier, der har genereret flere millioner i omsætning for vores kunder.

Løbende content møde

Vi ser tusindvis af forskellige annonceformater hver måned, og derfor har vi en god forståelse af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Unik forståelse for dit brand

Vi forstår balancen mellem kommercielle interesser og opbygning af dit brand. Det er ikke hensigtsmæssigt at have tilbud på dine produkter hver eneste uge, da det kan skade dit brands værdi og anseelse.

Er du klar på et sundt & eksekverende samarbejde?

Er I interesseret i at begynde med social commerce eller ønsker I at tage jeres forretning skridtet videre? 

Vi står klar med åbne arme og rådgiver jer hele vejen igennem. Ring eller kontakt os idag!

For- og efternavn(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.