• Facebook & Instagram Ads

Google Ads

Google Ads er en uundværlig kanal for e-commerce virksomheder, som ønsker at øge deres synlighed og tiltrække flere kunder online. Det er en annonceringsplatform, der giver virksomheder mulighed for at vise deres annoncer på Googles søgemaskine og andre relevante websites. Google Ads er en form for PPC-markedsføring, som betyder Pay-Per-Click, og det betyder, at virksomheder kun betaler, når en bruger klikker på deres annonce.

Hvis du driver en e-commerce virksomhed, kan Google Ads være en afgørende faktor for din succes. Med Google Ads kan du nå ud til en målgruppe, der allerede søger efter dine produkter eller tjenester. Det betyder, at du kan målrette dine annoncer til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt, hvilket øger sandsynligheden for, at de vil købe dine produkter.

Lad Makerz hjælpe dig med Google Ads

Vi hjælper dig med mere end bare at vækste. Vi sørger nemlig for at du vækster profitabelt og det er der 3 grunde til.

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Specialiseret partner

Vi arbejder ikke med hvem som helst. Vi er specialiseret i at arbejde med webshops, så vi er sikker på at kunne din virksomhed den rigtige viden

Fundamentet kommer først

Det grundlæggende skal være på plads inden vi arbejder med livstidsværdi, nye setups og nye teorier. 

Få mere tid til din forretning

I takt med at vi overtager din konto, får du mere tid til at arbejde på indkøb, prissætning, lanceringer osv.

Virksomheder vi har hjulpet

Vores framework for e-commerces

Step 1

En omfattende analyse af annonceringskontoen, sporing, ABC-analyse af produktkataloget, historiske data, konkurrenter og andre relevante faktorer.

Step 2

Tilrettelæggelse af en strategi for hurtige og lette gevinster (Vi er sikre på at finde mindst 1-2 forbedringer).

Step 3

Implementering og lancering af vores afprøvede e-com retargeting flow.

Step 4

Implementering og lancering af vores gennemtestede e-com prospektering-flow.

Step 5

Sikring af en annoncestruktur, der dækker hele salgstragten (full-funnel).

Step 6

Udvidelse af de bedst præsterende metrix på nationalt og/eller internationalt niveau. .

Med os på dit team får du:

E-commerce marketing specialister

Vi har en stor viden baseret på mere end 50 webshops, millioner af kroner brugt på Google Ads annoncer og strategier, der har genereret flere millioner i omsætning for vores kunder.

Løbende content møde

Vi ser tusindvis af forskellige annonceformater hver måned, og derfor har vi en god forståelse af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

Unik forståelse for dit brand

Vi forstår balancen mellem kommercielle interesser og opbygning af dit brand. Det er ikke hensigtsmæssigt at have tilbud på dine produkter hver eneste uge, da det kan skade dit brands værdi og anseelse.

Skal vi arbejde sammen?

Er I interesseret i at begynde med social commerce eller ønsker I at tage det endnu længere? Vi står klar rådgive jer om jeres muligheder online.

 

For- og efternavn(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.